Váš filantropický itinerář

filatnropický_itinerář_náhled

Česko-slovenskou adaptaci příručky, kterou původně vytvořili Rockefeller Philanthropy Advisors, připravila Via Clarita a Nadácia Pontis. Níže ji nabízíme volně ke stažení.

Slouží jako vstupní průvodce do světa promyšlené a efektivní filantropie. Podle něj se dárci mohou velmi dobře zorientovat, bez ohledu na to, jestli jde o jednotlivce, páry, rodiny nebo skupiny lidí.

Příručka Váš filantropický itinerář nabízí mimo jiné přehled otázek, nad kterými se filantropové často zamýšlejí v okamžiku, kdy vytvářejí svou dárcovskou strategii. Aby jejich první kroky na tomto poli byli ještě o něco snazší, doplnili jsme brožuru o dobré příklady z Česka a Slovenska, které mohou posloužit jako inspirace a vodítko.

Váš filantropický itinerář (PDF, volně ke stažení)

Další příspěvky

ashoka_via_alma_zmena_2048px_janhromadko-1056
14. 4. 2024

Financovat systémové změny bez důvěry a spolupráce není možné, shodli se účastníci setkání

Systémové změny_úvodní_v2
8. 4. 2024

Pět klíčových zásad pro financování systémových změn

Institucionální analýza_náhled
4. 4. 2024

Analýza: Jak je na tom darování v Česku ve srovnání se světem? Nezaostáváme, ale stát by pro rozvoj filantropie mohl udělat více

Filantropický newsletter:

E-mail *
Jméno *
Příjmení *
Organizace/firma
Souhlas se zpracováním uvedených údajů a s využitím mého elektronického kontaktu poskytuji dobrovolně a na dobu neurčitou. Svůj souhlas mohu kdykoliv odvolat odhlášením se z odběru e-mailů.